Filtreaza

Pluguri 4 brazde

Pluguri 4 brazde

Pluguri agricole de arat pentru toti agricultorii


Pluguri pentru un proces de arat eficient si complet

Aratul este cea mai importantă lucrare a solului, în vederea pregătirii pentru însămânțare. Astfel, alegerea unui plug cu 4 brazde este un pas care necesită câteva cunoștințe de bază, în ceea ce privește modul în care lucrează uneltele, dar și în privința nevoilor și posibilităților financiare ale fiecărui agricultor.

Magazia Lu Costică îți pune la dispoziție o gamă variată și vastă de modele de pluguri cu 4 brazde la prețuri avantajoase perfecte pentru a-ți duce munca la bun sfârșit.

De ce ai nevoie de un plug cu 4 brazde?

Lucrarea cu plugul sau arătura este una dintre cele mai vechi lucrări care s-a aplicat solului. Totodată, aceasta este și cea mai importantă lucrare.

Plugurile sunt mașini agricole cu ajutorul cărora se lucrează solul și sunt destinate efectuării arăturii. Arătura este o lucrare prin intermediul căreia se realizează desprinderea solului în brazde, mărunțirea și răsturnarea acestora pe o adâncime determinată, creându-se astfel condițiile necesare pentru dezvoltarea bună și optimă a plantelor.

Alege din selecția făcută de noi utilajul potrivit nevoilor tale, iar specialiștii noștri îți garantează calitatea produsului.