Compresor Stager HM2050B 50L 8bar is available to buy in increments of 1

Compresor Stager HM2050B 50L 8bar

Magazia Lu' Costica Utilaje gradina Compresoare aer Stager Compresor Stager HM2050B 50L 8bar
Cod articol: 4530102050
927,38LEI 908,83LEI
ECONOMISESTI 19,00LEI PRET VECHI 927,00LEI
La furnizor

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Compresor Stager HM2050B 50L 8bar


Compresoarele de aer Stager sunt recomandate pentru ateliere mici, puncte de service auto si pana la linii industriale de productie.

Fiind dotate cu roti si maner pentru transport, compresoarele Stager sunt simplu de manevrat in spatii mici, iar manometrul si priza rapida pentru conectarea sculelor pneumatice il fac usor de utilizat chiar si pentru utilizatorii neprofesionisti.

Siguranta in exploatare este asigurata de protectia termica la suprasarcina resetabila manual si de cablul de alimentare cu impamantare; atat rezervorul cit si restul componentelor sunt protejate la atingere prin legarea la impamantare prin intermediul stecherului cu contact de protectie.

La fiabilitatea compresoarelor Stager contribuie in mare masura electromotoarele cu bobinaj din sarma de cupru de buna calitate.

Toate compresoarele Stager prezinta in dotarea de serie presostat, regulator de presiune cu cupla rapida (doar modelele monofazate), manometru presiune butelie si manometru presiune reglata, supapa de siguranta, robinet de purjare, roti, maner pentru transport si suport anti-vibratii.

Compresoarele Stager cu actionare directa au cilindru cu piston cu ungere si o treapta de compresie, actionate printr-un cuplaj direct de un electromotor monofazat.

Compresorul dispune de o carcasa integrata pentru răcire mai bună şi pentru a permite o mai bună protecţie termică iar filtrul montat face ca zgomotul sa fie mult mai redus fata de alte compresoare.

Observatii:
- la modelele trifazate, alimentarea electrica se face doar prin cele 3 faze, nu necesita nul.
- se recomanda montarea de filtre de ulei si anticondens pe instalatia de aer

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 4530102050
Producator Stager
Putere motor 1.5 kW
Presiune max. (bar) 8 bar
Rezervor 50 L
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Compresor Stager HM2050B 50L 8bar

Acorda o nota