Fierastraie pendulare

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -11%

  PROMO

  Ferastrau pendular Metabo STEB 140
  In stoc

  1.268,42 LEI 1.135,03 LEI

 2. -10%

  PROMO

  Ferastrau pendular Metabo STEB 80 Quick
 3. -10%

  PROMO

  Ferastrau pendular Metabo STEB 65 QUICK
Set Descending Direction
pe pagina
Fierastraie pendulare

Fierastraie pendulare pentru lemn, plastic si tabla

Scule pentru decupat lemnul cu diverse adancimi de taiere

Ferastraie pendulare care au calitatile solicitate 

Ferastraiele noastre pendulare sunt calitative, de aceea sunt apreciate si achizitionate chiar si de catre cei mai pretentiosi meseriasi sau cele mai greu de multumit persoane. Calitatile solicitate se regasesc la aceste scule care folosesc la prelucrarea prin decupaj a lemnului, plasticului si tablei. Infatisam optiuni diversificate de ferastrau pendular, pentru a acoperi cele mai multe cerinte legate de:

 • Marca – comercializam ferastraie de tip pendular produse de cele mai importante companii din domeniu
 • Puterea dezvoltata de motor – suficienta pentru efectuarea de operatiuni cu rapiditate si simplitate
 • Turatia de mers in gol – disponibila la un nivel ridicat; asociata cu puterea motorului
 • Adancimea de taiere – generoasa la produsele comercializate de noi; diferita in functie de model
 • Sursa de alimentare – cu cablu de alimentare sau cu acumulator; modele cu acumulator sunt preferate  in anumite cazuri

Lucrarile pentru propria gospodarie sau lucrarile semi-profesionale impun utilizarea unui astfel de ferastrau pendular pentru a putea potrivi ulterior o anumita bucata de material in locul destinat, sau pentru a face loc altor materiale sa fie pozitionate pe o portiune unde se afla si lemnul, plasticul sau tabla. Flexibilitatea operatiunilor de decupare pe care aceste ferastraie pendulare o permit multumeste orice utilizator al acestora. 

Ergonomia si complexitatea ferastraielor circulare

Din dorinta de ajutorare a tuturor gospodarilor si meseriasilor, mesterul Costica importa scule si unelte de cea mai buna calitate, care prezinta caracteristici ce le situeaza printre sculele si uneltele preferate. Aceste caracteristici implica si maner ergonomic la oricare ferastrau pendular din oferta, pentru o gestionare facila, sisteme de taiere rapida in lemn moale precum si alte particularitati care sa ajute la o folosire simpla si eficienta, pentru operatiuni de calitate.

Ferastraiele pendulare sunt mai mult decat simple ferastraie cu o anumita forma; sunt sisteme care permit reglarea adancimii de taiere si a turatiei, schimbarea panzei fara folosirea cheilor si carcase de aluminiu care disipeaza caldura. Unele modele prezentate aici, la Magazia lu’ Costica, sunt prevazute cu un punct luminos de ghidaj. Mesterul Costica este preocupat de cele mai noi si calitative modele de pe piata. Studiati ofertele noastre si veti ajunge la aceeasi concluzie!