Masini de tuns iarba electrice

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -8%

  PROMO

  Masina de tuns gazonul electrica Honda model HRE370A2 PLE

  1.768,96LEI 1.622,91LEI

  Economisesti: 146 LEI
  La furnizor
 2. -8%

  PROMO

  Masina de tuns gazon gama HRE Honda HRE 330 A2 PLE, 33 cm latimea de taiere
 3. -9%

  PROMO

  Masina de tuns iarba electrica STIHL RME 235.0

  749,00LEI 682,00LEI

  Economisesti: 67 LEI
  In stoc
 4. -9%

  PROMO

  Masina de tuns iarba electrica STIHL RME 339.0 C

  1.399,00LEI 1.274,00LEI

  Economisesti: 125 LEI
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Masini de tuns iarba electrice

Masini de tuns iarba electrice

Să ai o casă cu curte este un lucru ideal pentru orice om. Mulți dintre cei care își doresc asta nu știu și ce responsabilități implică. Una dintre cele mai importante treburi pe care orice om trebuie să le facă în curtea lui este amenajarea și întreținerea gazonului. Tunderea gazonului este un lucru absolut necesar, mai ales atunci când vrei să te bucuri cât mai mult timp de colțul tău de natură. După cum probabil știi, pentru a avea rezultate excepționale și un gazon frumos, sănătos și calitativ trebuie să execuți lucrări ce țin de tunderea lui periodic, cel puțin o dată pe săptămână. Din acest motiv, a devenit absolut necesară achiziționarea unei mașini de tuns iarba electrice.

Magazia lu Costică ți-a pregătit o selecție a celor mai bune și potrivite mașini de tuns iarba electrice, special creată pentru oamenii care își doresc o curte îngrijită și curată.

Descoperă în magazinul nostru o varietate de produse realizate de producători renumiți pentru calitatea produselor lor. Mașinile de tuns iarba electrice sunt silențioase, eficiente pentru terenurile mici și medii, și fiabile. Acestea îți oferă o mare libertate de mișcare, deoarece sunt alimentate de curentul electric. Deși cablul care face legătura între priză și mașina de tuns iarba poate părea incomod, acest lucru este demontat de faptul că într-o curte de dimensiuni medii cablul nu incomodează nici cum.

De ce să alegi mașini de tuns iarba electrice?

Seria de avantaje pe care le aduce un astfel de echipament sunt greu de ignorat. Iată care sunt principalele:

 • Mașina de tuns iarba electrică are prevăzut un coș colector de iarbă cu indicator de nivel.
 • Roțile de rurale sunt echipate cu un model de tracțiune și un șablon de rulare stabil pentru o manevrabilitate ușoară și pentru menținerea liniei perfecte de deplasare.
 • Înălțimea acestor mașini este reglabilă, iar ghidonul poate fi poziționat astfel încât să se potrivească cu înălțimea corpului tău.

Pe Magazia lu Costică găsești mașini de tuns iarba electrice la prețuri avantajoase. Achizitioneaza-ti un utilaj care să-ți facă munca mai ușoară și să-ți aducă în același timp și rezultate de calitate.