Kubota

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina

Kubota este producătorul, care prin produsele din gama aduce beneficii întregii societăți. Profită și tu de avantajele unor produse recunoscute la nivel mondial.

Scurta istorie a brandului Kubota

Kubota și-a început activitatea pin fabricarea și vânzarea produselor din metal turnat. De atunci și până în prezent, oferă diverse produse care contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a simplificării muncii.

Designul Kubota în inovare are un rol vital și permite utilizatorilor să experimenteze noua valoare pe care o oferă prin propriile tehnologi și produse. Pornind de la aspectul vizual al produsului care înfățișează Kubota Ness, până la senzațiile invizible, precum ușurința în condus, operabilitatea și confortul.

Misiunea Kubota

Kubota oferă soluții care folosesc o gamă diversă de produse, tehnologii și servicii, în domeniile alimentelor, apei și mediului, toate acestea fiind părți indispensabile ale vieții noastre. Producătorul este unul dintre puținii existenți pe piață de mașini agricole din întreaga lume implicați activ atât în cultivarea orezului, cât și în agricultura în câmp uscat. Kubota  susține și colaborează cu agricultorii din întreaga lume, lucrând îndeaproape cu fermierii și dezvoltând mașini agricole care să răspundă nevoilor din domeniu. Mai mult decât atât, Kubota oferă soluții agricole care susțin fiecare etapă a procesului, pornind de la producție până la procesare și consum.

Vezi și tu gama de produse Kubota pusă la dispoziție de Magazia Lu Costică.  Bucură-te de rezultatele excelente ale muncii tale.