Erbicidator tractat Agromehanika AGS 3000 24M cu AVMAP G7 Ezy+Smart

Magazia Lu' Costica Erbicidatoare tractate Erbicidator tractat Agromehanika AGS 3000 24M cu AVMAP G7 Ezy+Smart
AGH-AGS3000-G7
In stoc
Cod Unic
AGH-AGS3000-G7
Erbicidator tractat Agromehanika AGS 3000 24M cu AVMAP G7 Ezy+Smart is available to buy in increments of 1
-
Prahova
-
Bihor
-
Tulcea
-
Vaslui

Prezentare


AGS 3000 HP X este o nouă linie de erbicidatoare proiectată în conformitate cu cele mai noi standarde tehnologice. Aceste pulverizatoare se disting prin funcționare ușoară, manopera de calitate și o gamă largă de echipamente standard.

Cu o eficiență remarcabilă și o calitate excelentă, erbicidatorul AGS 3000 EN HP a fost modernizat la o serie X complet nouă.

Pe lângă sistemul de reglare a circulației, care permite o aplicare uniformă a spray-ului pe întregul câmp, erbicidatorul remodelat și mai avansat din punct de vedere structural oferă o deschidere cu o singură față a setului de bare pentru o manevrabilitate suplimentară și o adaptabilitate și mai bună la condițiile de teren.

Pulverizatorul este controlat în totalitate din cabina tractorului, folosind o galerie electro-hidraulică și un computer de pulverizare pentru a asigura funcționarea corectă și, mai ales, siguranța operatorului.

 

 

Dotari standard:

Sasiu din otel de inalta calitate

Bara de remorcare rigidă oferă opțiunea diferitelor sisteme de prindere a tractorului.Dispune de o șină de roată reglabilă, care permite adaptarea pulverizatorului la cerințele specifice ale utilizatorului.

Duze curatare rezervor

Duzele sunt proiectate pentru curățarea suprafeței interioare a rezervorului principal după pulverizare. Acestea elimină în continuare reziduurile de pulverizare, contribuind astfel la pulverizarea eficientă și la protecția mediului. Duzele sunt instalate în rezervorul principal. Sunt acționate de o supapă de control direcțională montată pe regulator. Apa curată este pompată din rezervorul de clătire.

Duze de amestec

Acestea sunt concepute pentru a amesteca agentul de pulverizare și pentru a preveni acumularea de reziduuri chimice pe fundul rezervorului. Duzele sunt acționate de o supapă de control direcțională montată pe regulator. Acestea sunt instalate în secțiunea de jos a rezervorului. Duzele de amestec sunt furnizate direct de pompa centrifugă C 200.

Duze Tri-Jet

Duzele sunt de calitate germana, marca Lechler. Suporturile pentru duze tri-jet au trei inserții de duze integrate, concepute pentru pulverizarea diferitelor culturi.Duzele sunt echipate cu o supapă anti-picurare pentru diafragmă pentru a preveni scurgerea nedorită.

Filtru de aspiratie

Filtrul de aspirație este utilizat pentru filtrarea prin pulverizare. În plus, elimină și particule mai mari din erbicidator, care ar putea cauza probleme în timpul pulverizării.

Filtrul de aspirație este instalat între rezervorul principal și pompă.

Filtru de presiune cu autocuratare

Filtrul de presiune auto-curățare asigură o filtrare suplimentară a spray-ului înainte de a intra în duze și permite stropirea neîntreruptă. Este amplasat pe regulatorul de presiune al pulverizatorului. Insertul filtrului are o densitate de 50 MESH. Filtrul sub presiune trebuie curățat complet după pulverizare.

Pompa centrifugală de amestec

C 200 cu un debit de 200 l / min asigură o amestecare uniformă și constantă a pulverizării în rezervor. Pompa de amestecare este conectată la pompa principală printr-o centură în V. Amestecarea este activată numai atunci când arborele de antrenare al PTO este cuplat.

Pompa Comet BP 171/20

Erbicidatorul este echipat cu pompa cu diafragma cu piston, Comet BP171/20 

Rezervor de umplere

Montat pe un mecanism de trapez, acesta este un tip complet nou de rezervor de umplere, cu acces facil. Acesta a fost proiectat pentru prepararea eficientă a produselor chimice, ceea ce este deosebit de util pentru agenții de pulverizare pulberi care nu sunt ușor solubili.

Lampi de lucru - gabarit pe timp de noapte

Lanci pliabile hidraulic

Seturile de brațe hidraulice robuste asigură o funcționare fiabilă și eficientă la viteze mari de pulverizare. Sistemul de cârlig paralelogram permite stropirea culturilor înalte.

Control hidraulic din cabina tractorului

Setul de lanci este acționat hidraulic și controlat de supape electro-hidraulice. Panoul de control este utilizat pentru a controla operațiile de ridicare și nivelare, precum și deschiderea și închiderea setului de braț. Seturile de lanci HP X oferă, de asemenea, opțiunea de deschidere și închidere unilaterală.

Umplere externa

Pulverizatorul dispune de un sistem extern de umplere a rezervorului pentru umplerea hidranților. Sistemul poate fi utilizat pentru umplerea rezervorului principal și a rezervorului de clătire.

Rezervorul principal este protejat suplimentar cu o supapă anti-retur care împiedică pulverizarea să se vărsă din rezervor în timpul umplerii.

Vas spalare maini

Panou de comanda mecanica

Premixer

Rigla de nivel

Robinet de comutare comenzi instalatie de erbicidat

Sistem de cuplare pentru autoincarcare

Dotari optionale incluse:

Carling de remorcare

Calculator Ag-Tronik

 Este folosit pentru monitorizarea si ajustarea automata a pulverizarii per hectar.

Sistem GPS FarmNavigator G7 (AvMap)

Lumini, semnalizatoare

Specificatii tehnice

Lungime (cu lanci) 699 cm
Latime (cu lanci) 220 cm
Inaltime 290 cm
Greutate (gol) 2422 kg
Greutate (plin) 5752 kg
Numar sectii  7
Capacitate 3000 litri
Numar duze Tri-Jet 48
Distributia duzelor pe sectii 6-8-8-4-8-8-6

Specificatii tehnice

Lungime (cu lanci) 699 cm
Latime (cu lanci) 220 cm
Inaltime 290 cm
Greutate (gol) 2422 kg
Greutate (plin) 5752 kg
Numar sectii  7
Capacitate 3000 litri
Numar duze Tri-Jet 48
Distributia duzelor pe sectii 6-8-8-4-8-8-6
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Erbicidator tractat Agromehanika AGS 3000 24M cu AVMAP G7 Ezy+Smart

Acorda o nota