Palnie cu auto stop, capacitate 750 ml, Collina Nera

Magazia Lu' Costica Produse imbuteliere vin Palnie cu auto stop, capacitate 750 ml, Collina Nera
03151
52,36 LEI 48,15 LEI
ECONOMISESTI 4,00 LEI PRET VECHI 52,00 LEI
In stoc
Cod Unic
03151
Palnie cu auto stop, capacitate 750 ml, Collina Nera is available to buy in increments of 1

-8%

PROMO

Prezentare


Avantaje

99,98% MAI PUTINA MIZERIE

Datorita sistemului sau cu robinet plutitor, odata ce sticla in care se toarna este plina, restul bauturii va ramane in palnie, chiar si in cazul in care cantitatea de lichid este mai mare decat sticla in care se toarna bautura dorita. Niciodata nu va trebuii sa va mai faceti griji ca vinul, bourbonul, ceaiul, uleiul de masline sau otetul vor mai ajunge pe podea.

 

SALVEAZA TIMP

Atat in ceea ce priveste transferul de lichide cat si de curatare dupa transvazare. Un produs care simplifica imbuteliere.

 

USOR DE FOLOSIT

Seteaza cu usurinta nivelul maxim de umplere a sticlelor cu o simpla rotire a mainii. Datorita manerului mare puteti transfera lichidul excedentar catre o alta sticla FARA a face mizerie sau a varsa din lichid pe jos.

 

PLASTIC REZISTENT, usor de curatat.

 

PERFECT PENTRU CASA SI RESTAURANT

 

Descriere produs :

Palnia de plastic a fost proiectata sa opreasca automat lichidul cand sticla este plina .

Functioneaza doar pentru sticle care se potrivesc dimensiunii garnituri de cauciuc albe a palniei , nepermitand aerului sa treaca intre garnitura si palnie. Se potriveste pentur majoritatea sticlelor de vin , bere si lichior . Nu functioneaza pentru borcane , damigene sau oricare alte sticle cu deschiderea gatului mare. 

Datorita sistemului ingenios de valve plutitoare cand sticla este plina restul de lichid din palnie va ramane blocat si poti transfera palnia catre urmatoarea sticla continuand fara a varsa lichidul.  

Usoara dar incapatoare , palnia are 13 cm in diametru si cantareste aproximativ 100 g . Cupa palniei retine pana la 750 ml exact cat o sticla standard de vin , cea ce inseamna ca in momentul cand plania este plina vei stii ca este cantiatea exacta pentru o sticla standard de vin . 

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Palnie cu auto stop, capacitate 750 ml, Collina Nera

Acorda o nota