Madara

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina

Alege întotdeauna calitatea și utilajele agricole potrivite pentru a-ti usura munca și înmulți rezultatele.

Madara Agro este originală din orașul Shumen și a devenit celebra în domeniul construcției de mașini, care datează din anul 1958.

Povestea Madara

Madara datează din anul 1958, dar în anul 1991 fabrica s-a transformat în societate pe acțiuni și a continuat munca cu aceeași experiență pe care o avea în construcția de camioane, axe punte spate și față pentru camioane, autobuze, troleibuze, masini din domeniul agriculturii și construcției de drumuri, roti dințate și piloane.

Din anul 2008, Madara a început sa producă mașini agricole. În anul 2013 s-a înființat societatea comercială cu profil specializat în producția și vânzarea de masini din domeniul agriculturii.

Baza de producție se afla încă în orașul Shumen și se întinde pe o suprafata de 956 000 m.p. din care 136 760 m.p. reprezinta birouri si hale de productie. Restul de 710 000 m.p. Reprezintă suprafața în aer liber, avand o bună infrastructură internă cu asfalt.

Fabrica este utilată cu utilaje, echipamente și mașinării de tehnologie modernă, iar o echipă numeroasă de specialisti se ocupă cu proiectarea, producția și livrarea produselor de top.

Calitate ridicată la prețuri accesibile

Cand spui Madara spui calitate. Brandul s-a făcut remarcat pe piață cu produsele de calitate  pe care le-a conceput. Principala gama de produse cuprinde combine, masini pentru prelucrarea solului, remorci, cisterne, fertilizatoare, semanatori, masini pentru pietre și distribuitoare.

Alege calitatea optand pentru produsele semnate Madara de pe Magazia lu Costica.ro.