Filtreaza

Motocoase Husqvarna

Nu exista produse din aceasta selectie.
Motocoase Husqvarna

Motocoase pentru tunderea ierbii cu efort minim


Motocoase fiabile si usor de manevrat

Motocoase pentru tunderea gazonului cu un minim de efort 

Un gazon ingrijit si tuns la timp va schimba intotdeauna aspectul gradinii, indiferent daca este vorba despre o gradina dintr-o curte personala sau despre o gradina a unei institutii sau a unui complex rezidential. Pentru a ingriji gazonului cu un minim de efort, veti avea nevoie de motocoase Husqvarna. Acestea sunt special realizate pentru a minimiza efortul si pentru a obtine rezultate spectaculoase in cel mai scurt timp. La Magazia lu’ Costica veti gasi astfel de utilaje, ideale pentru orice tip de folosire: profesionala, semi-profesionala sau casnica. 

Motocoase Husqvarna pentru tunderea gazonului cu un minim de efort 

Bucurati-va de tehnologiile pe care acest producator de top le-a integrat in toate produsele destinate ingrijirii gazonului si lucrati eficient, cu un minim de efort. Aveti de ales intre motocoase Husqvarna profesionale cu puterea incepand de la sub 1 CP si pana la 5 CP, care se potrivesc pentru diferite tipuri de gazon. Cel mai bine este sa alegeti un astfel de utilaj in functie de densitatea vegetatie si de celelalte caracteristici ale acesteia. Pe langa tehnologii, fiecare motocoasa Husqvarna se bucura si de un design ergonomic, care o face usor de manevrat. 

Motocoasa Husqvarna - solutia ideala pentru o gradina de revista

Daca vreti ca gradina dumneavoastra sa arate ca desprinsa din reviste, alegeti un astfel de utilaj si veti uita de alte unelte care nu sunt la fel de eficiente. Nu veti mai petrece ore intregi tunzand gazonul sau retusand anumite portiuni: totul este mai simplu cu ajutorul unui utilaj mecanizat. Daca nu stiti ce produs sa alegeti, va invitam sa contactati reprezentantii Magazia lu’ Costica si in cel mai scurt timp o sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie si eventual o lista de produse care vi se potrivesc cel mai bine. Nu ezitati sa ne dati de stire daca aveti nevoie de ajutor!